Het Nationaal Indoor Jeugdfestival zal plaatsvinden in de ‘Topsporthal van der Knaap’. Aanvangstijden zullen bekend worden nadat alle deelnemende korpsen zich hebben ingeschreven.

Voor de toeschouwers is er ruime hoeveelheid plek op de verschillende tribunes. Tevens is er voor de deelnemende korpsen ook de mogelijkheid om op een tribune plaats te nemen om het wedstrijdterrein te aanschouwen.

De verkoop van de tickets zal binnenkort starten via de webshop.

Topsporthal van der Knaap is een schitterende locatie voorzien van mooie faciliteiten waaronder de ruime kleedkamers voor de deelnemende korpsen. Ook is er in het sportcafé de mogelijkheid om een drankje of een snack te nuttigen. En in de middag zal er ook een dagschotel te verkrijgen zijn.

Vanuit het sportcafé is er de mogelijk om het wedstrijdterrein te bekijken zodat je als toeschouwer geen moment hoeft te missen wanneer je even een drankje nuttigt.

Het programma voor het Nationaal Indoor Jeugdfestival is nog niet bekend. Inschrijven is nog mogelijk tot 1 september 2021. Wanneer het programma definitief is zullen wij dit bekend maken op de website. Dus houd de website in de gaten!