Algemene voorwaarden

admin on 16 juni 2022

Voorwaarden

Muziekstadede behoudt zich het recht voor om service te weigeren, inhoud te verwijderen of te bewerken, of bestellingen naar eigen goeddunken te annuleren. U ontvangt een e-mail met uw ontvangstbewijs, trackinginformatie en details over uw bestelling.

Verzending
Muziekstadede zal proberen alle goederen binnen twee werkdagen na aankoop te verzenden, tenzij anders aangegeven. Afhankelijk van de locatie van de fabrikant waar uw artikel is gekocht, kunnen levertijden variƫren van 3-5 werkdagen voor voorraadartikelen. Voor artikelen met een doorlooptijd van meer dan 5 dagen worden de doorlooptijden vermeld in de omschrijving. Muziekstadede is niet aansprakelijk voor verlies, schade, kosten of uitgaven die verband houden met enige vertraging in verzending of levering.

Retourneren
Bij Muziekstadede gekochte goederen kunnen binnen 10 dagen na levering worden geretourneerd mits in nieuwe staat en in de originele verpakking. Retourzendingen moeten vooraf worden geautoriseerd door een e-mail te sturen naar info@muziekstadede.nl. Muziekstadede is niet verantwoordelijk voor eventuele kosten in verband met het verzenden van de retourzending. De werkelijke kosten voor verzending van het artikel naar u worden niet gecrediteerd of terugbetaald. Claims voor defecte of beschadigde artikelen moeten binnen 5 dagen na levering worden ingediend. Inspecteer uw artikelen onmiddellijk na levering. Claims die na 5 dagen na levering worden ontvangen, vallen onder het respectieve garantiebeleid van de leverancier.

Annulering
Bestellingen die na 24 uur worden geannuleerd, kunnen onderworpen zijn aan een minimum van 25% of maximaal 50% annulerings- en herbevoorradingskosten, naast de gemaakte verzendkosten.

MuziekstadedeĀ behoudt zich het recht voor om de gebruiksvoorwaarden van deze site met of zonder kennisgeving te wijzigen.

Gebruikersgaranties
Door een bestelling te plaatsen, garandeert u dat u ouder bent dan 18 jaar en dat u nauwkeurige, waarheidsgetrouwe en volledige informatie verstrekt, en dat u bevoegd bent om de bestelling te plaatsen.