Voor 2022 staat er helaas geen Nationaal Indoor Jeugdfestival op het programma. Het Nationaal Indoor Jeugdfestival zal in 2023 plaatsvinden in de ‘Topsporthal van der Knaap’. Aanvangstijden zullen bekend worden nadat alle deelnemende korpsen zich hebben ingeschreven.

Op 5 oktober 2019 vond het eerste Nationaal Indoor Jeugdfestival plaats. En dit was een groot succes. Vanaf de luxe tribunes in de Topsporthal van der Knaap genoot het publiek van de verschillende jeugdkorpsen. Het was een prachtige dag  met veel gezelligheid, muziek en show. Na een lange nasleep van COVID-19 is er besloten om nog een jaartje te wachten voor wederom een muzikaal spektakel.

Aanmelden voor het volgende Nationaal Indoor Jeugdfestival in Ede? Neem dan nu al contact op met info@muziekstadede.nl

 

Het Nationaal Indoor Jeugdfestival zal in 2023 plaatsvinden in de ‘Topsporthal van der Knaap’. Aanvangstijden zullen bekend worden nadat alle deelnemende korpsen zich hebben ingeschreven.

Voor de toeschouwers is er ruime hoeveelheid plek op de verschillende tribunes. Tevens is er voor de deelnemende korpsen ook de mogelijkheid om op een tribune plaats te nemen om het wedstrijdterrein te aanschouwen.

De verkoop van de tickets zal in het voorjaar van 2023 starten via de webshop.

Topsporthal van der Knaap is een schitterende locatie voorzien van mooie faciliteiten waaronder de ruime kleedkamers voor de deelnemende korpsen. Ook is er in het sportcafé de mogelijkheid om een drankje of een snack te nuttigen. En in de middag zal er ook een dagschotel te verkrijgen zijn.

Vanuit het sportcafé is er de mogelijk om het wedstrijdterrein te bekijken zodat je als toeschouwer geen moment hoeft te missen wanneer je even een drankje nuttigt.