Nationaal Indoor Jeugdfestival

1e deelnemer Nationaal Indoor Jeugdfestival bekend

Erika Maassen on 22 mei 2019

De 1e deelnemer aan het Nationaal Indoor jeugdfestival Ede op 5 oktober a.s. stellen we graag aan u voor; Jong Juliana Amersfoort, zij zullen deelnemen aan de showwedstrijden.

In 2019 voert Jong Juliana een geheel nieuwe show uit: ‘Fantasia’, waarin alles draait om musicalmuziek. Zij spelen het nummer Two worlds uit de musical Tarzan en ook het lied Consider Yourself uit Oliver komt voorbij. Het bekende Beauty and the Beast is natuurlijk niet te missen. Afgesloten wordt met Can you feel the love tonight uit The Lion King waarmee de jeugdige muzikale ambassadeurs uit Amersfoort zich van hun beste kant laten horen. De choreografie van deze show is geschreven door René Ranzijn en de muzikale arrangementen zijn van Wilbert van Arendonk.

Ook deelnemen of aanwezig zijn op dit mooie evenement, check Muziekstad Ede voor info over het Nationaal Indoor jeugdfestival (overdag) of de Indoor Taptoe Muziekstad Ede (’s avonds)