De Indoor Taptoe Ede zal plaatsvinden in de Cees van der Knaaphal, 6717 VZ , Ede. De aanvang van de Indoor Taptoe is 19:00 uur en zal duren tot omstreeks 22:30 uur. Deuren open vanaf 18:00 uur.
Tickets zijn te verkrijgen via de webshop.
Voor de toeschouwers zijn er ruime plekken op de verschillende tribunes. Voor leden van de korpsen is er ook gelegenheid om de taptoe te aanschouwen.
Topsporthal van der Knaap is een schitterende locatie voorzien van mooie faciliteiten waaronder een ruim sportcafé. Vanuit dit sportcafé kan men de Indoor Taptoe te bekijken zodat je als toeschouwer geen moment hoeft te missen wanneer je even een drankje nuttigt.

Indoor Taptoe Ede is goed toegankelijk. Er is een lift en op de tribunes zijn plaatsen voor rolstoelen. Invaliden parkeerplaatsen zijn beschikbaar net naast de Van der Knaaphal. Andere bezoekers mogen parkeren op de parkeerplaatsen van CHE of een van de parkeerterreinen van de Kennis Campus. Hier staan verkeersregelaars om u te helpen. Onderaan deze pagina kunt u een plattegrond vinden van de parkeergelegenheden.

18.30 uur        Voorprogramma verzorgd door: IREN3
19.00 uur        Openingsfanfare door Showband IRENE – EDE
19.10 uur        Showoptreden winnaar Nationaal Indoor Jeugd Festival
19.30 uur        Showoptreden Jeugdshowband IRENE – EDE
19.50 uur        Showoptreden OBK Rhenen
20.10 uur        Showoptreden Takostu Stiens
20.30 uur        PAUZE
21.00 uur        Showoptreden Iserlohner Stadsmusikanten
21.20 uur        Showoptreden Adest Musica
22.00 uur        Finale met taptoesignaal en Wilhelmus

Parkeergelegenheid Indoor Taptoe