Nationaal Indoor Jeugdfestival , Nieuws

Jong Oranje van Show- & Drumfanfare Oranje IJsselmuiden neemt ook deel aan het Nationaal Indoor Jeugdfestival.

Erika Maassen on 22 mei 2019

De 2e deelnemer aan het Nationaal Indoor jeugdfestival Ede op 5 oktober a.s. is niemand minder dan Jong Oranje van Show- & Drumfanfare Oranje IJsselmuiden. Op het onderdeel show zullen zij meestrijden voor mooie punten, en wellicht wel deelname aan de Indoor Taptoe Muziekstad Ede, die ’s avonds wordt gehouden.

Jong Oranje is een gemotiveerde groep jeugdleden in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar en is inmiddels een veelgevraagd jeugdorkest tijdens straatparades, corso’s en vierdaagses. Jong Oranje is voor een groot deel ontstaan uit onze eigen jeugdopleiding: De S©oolkids. Plezier staat hoog in het vaandel bij Jong Oranje, wat resulteert in een groeiend aantal jeugdleden.

Om met Jong Oranje op een muzikaal niveau te blijven wordt er regelmatig deelgenomen aan mars wedstrijden.