Nationaal Indoor Jeugdfestival , Nieuws

Nationaal Indoor Jeugdfestival 2019

Erika Maassen on 3 april 2019

Op zaterdag 5 oktober kunnen jeugdkorpsen zich presenteren aan het publiek en de jury op het Nationaal Indoor Jeugdfestival Ede. Onder auspiciƫn van Muziekbond Gelderland -Flevoland organiseert Stichting Muziekstad Ede mars- en showwedstrijden voor jeugdkorpsen onder de 18 jaar.

Het festival vindt plaats in de Cees van de Knaap topsporthal in Ede, goed bereikbaar per auto en trein en met parkeergelegenheid naast de deur. De jeugdkorpsen kunnen zich voorbereiden in de ruime kleedkamers rond de topsporthal. Meereizende supporters zitten heerlijk op de tribune op comfortabele stoeltjes of zij genieten in het restaurant van een hapje en drankje met zicht op het wedstrijdterrein. De perfecte afsluiting van het seizoen 2019 voor jeugdkorpen.

Meer informatie.